foradia subscriutegrat

La Fundación Mutua Levante acull una exposició sobre l’oceà pacífic

La mostra, sota el títol ‘Pacífic, els dos rostres d’un oceà’, es podrà visitar fins el 09 de juliol, de dilluns a dissabte de 10.00 a 14.00 i de 18.00 a 21.00 hores, a la sala d’exposicions de la Fundació, ubicada a la plaça d’Espanya número 15

La Mutua Levante, a través de la seua fundació, ha inaugurat la Mostra ‘Pacífic, els dos rostres d’un oceà’, de Panlo Bernabeu. La proposta, ubicada a la seu de la plaça d’Espanya, podrà visitar-se fins el segon dimarts de juliol. en horari tant de matí com de vesprada.

Descripció de l’exposició

Què tenen en comú dos pobles situats en dos extrems de l’Oceà Pacífic i distants entre si més de 20.000 quilòmetres? L’oceà Pacífic és l’oceà de major extensió. Ocupa la tercera part de Terra. Conté aproximadament 25.000 illes (més que tots els altres oceans del món junts), i en ell es troba el punt més baix de la superfície de l’escorça terrestre, la fossa de les Mariannes, amb una profunditat màxima coneguda de 11.034 metres. Este immens oceà separa i a la vegada uneix a la gent de dues costes molt allunyades: l’asiàtica i la sudamericana. El fotògraf Pablo Bernabeu ofereix aquesta magnífica col·lecció de fotografies després de diversos viatges a dos dels vessants del Pacífic: Cambodja i Vietnam d’una banda, i el Perú per l’altra. Una exposició que se centra en les persones de tots dos pobles, en els seus rostres, en les mirades oposades, però complementàries, que descobreixen a l’espectador; les dues cares d’un mateix oceà.

Font: Marta Gisbert./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *