foradia subscriutegrat

Inaugurada la XV edició de l’Art d’Ací a Muro

La XV edició de l'Art d'Ací enguany gira entorn al títol Mirades Múltiples • Horari visites de l'exposició a l'Espai d'Art Arpella, al Arxiu Municipal de Muro els dijous, divendres 18.30h. a 21.30h. i dissabte 18.00h. a 21.00h. fins el 2 de novembre 2015

art daci a muro

Tots sota les diverses mirades i expressions es va inaugurar el passat divendres 2 d’octubre a l’Espai d’Art Arpella, al Arxiu Municipal de Muro, la XV edició de l’Art d’Ací enguany gira entorn al títol Mirades Múltiples.

Trenta artistes participants, tots veïns i veïnes de les comarques del Comtat i l’Alcoià, ens ofereixen una mostra de les simbiosi perfecta entre les diferents mirades de l’Art en totes les seues vessants. Així doncs, els assistents a l’acte, van gaudir de les més de seixanta les obres exposades, juntament amb música i una representació escènica.

A l’exposició, que romandrà oberta fins el proper 2 de novembre, hi ha pintura de tot tipus de tècniques pictòriques i també escultura. L’acte fou inaugurat pel quintet de clarinets Carlos & company, tot comptant amb la participació escènica de Nara i Helga Pérez.

El Regidor de Cultura va remarcar la importància d’haver reunit totes aquestes obres de tants artistes dels nostres pobles, tot reivindicant que “una mostra com la d’Art d’Ací, que compleix la seua XV edició, ens serveix per reivindicar de nou la necessitat de l’Art en la nostra societat”, i continua “mitjançant les arts es pot arribar a construir un país que tinga vertaders ciutadans del món, que coneguen la seua cultura i la dels altres, que siguen crítics i reflexius de la realitat que els envolta, que tinguen la creativitat i imaginació desenvolupada per trobar solucions als problemes que ens afecten dia rere dia, i per damunt de tot, que tinguen la disposició i solidaritat per actuar i dur a terme els seus somnis, idees i pensaments en accions que aconsegueixen canviar i millorar la nostra societat”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *