foradia ivace

L’antic cine de Mariola passa a les mans de l’Ajuntament de Banyeres

El veterà cine establert a Banyeres de Mariola, Cine Mariola, ha sigut adquirit per l'Ajuntament. L’operació ha tingut un cost de 550.000 euros · L'edifici es trobava en un període d'inactivitat i, encara que primer necessita algunes esmenes, en un futur pròxim es buscarà un ús per a aquest edifici.

L’ Ajuntament de Banyeres de Mariola ha comunicat l’adquisició del Cine de Mariola. Aquest cine es va fundar als anys cinquanta i va estar funcionant al voltant de trenta anys com a sala de projeccions. A més a més va gaudir d’una primera etapa com a cine d’estiu descobert. Tot i que va caure en altres mans i va ser reconvertit en restaurant, feia uns anys que aquest cine es trobava inactiu.

Encara que l’Ajuntament havia adquirit aquest edifici ja fa diverses setmanes i que la notícia ja havia aparegut en alguns diaris, el Consistori no va voler comunicar-ho abans per la coincidència amb les eleccions i així no interferir en el procés electoral.

L’antic cine de Mariola ha sigut adquirit amb un cost de 550.000 euros a partir de fons propis. Pel que fa a l’ús d’aquest edifici, en primer lloc l’Ajuntament vol fer un estudi tècnic i després, quan se solucionen les deficiències, ja es plantejaran les diverses possibilitats d’ús que es poden establir a aquest conegut edifici de Banyeres.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *