foradia subscriutegrat

Pablo Iglesias vicepresident del Govern comprova l’efecte de la tempesta a Oliva que conserva l’ecosistema dunar

El vicepresident del Govern d'Espanya Pablo Iglesias, ha posat en valor la importància de preservar la natura, alhora que s’ha compromés a ajudar a la seua regeneració a través dels fons de l’Estat.

Pablo Iglesias vicepresident segon i ministre de drets socials i Agenda 2030, ha comprovat en primera persona a la comarca de La Safor l’efecte del temporal sobre les platges d’Oliva, i també la millor resistència a la tempesta, pel fet de conservar l’ecosistema dunar. 

La corporació municipal amb el seu alcalde David Gonzalez ha rebut al Vicepresident Segon i Ministre de Drets Socials i Agenda 2030, i a la seua Secretària d’Estat, per tal d’explicar-li els efectes del temporal sobre les platges d’Oliva i demanar-li agilitat en les ajudes.

A la visita també s’han incorporat el President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, el Vicepresident Segon, Rubén Martínez Dalmau, el President de la Diputació de València, Toni Gaspar, i altres administracions autonòmica, provincial i local.

Pablo Iglesias i Ximo Puig amb l’alcalde David Gonzàlez./

Al llarg de la visita, l’alcalde també ha aprofitat per repassar l’agenda de projectes que l’Estat i la Generalitat Valenciana que estan pendents a Oliva. Tant Pablo Iglesias com Ximo Puig les han escoltades amb atenció i s’han compromés a impulsares en els seus respectius governs.

El vicepresident del Govern d’Espanya Pablo Iglesias, ha posat en valor la importància de preservar la natura com a garantia de viabilitat econòmica i sostenibilitat, alhora que s’ha compromés a ajudar a la seua regeneració a través dels fons de l’Estat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *