foradia subscriutegrat

Arranquen les sessions de cinema d’estiu a Agullent

Les sessions, gratuïtes, es duen a terme al parc de la Font Jordana a les 22.30 hores

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Agullent ha programat una nova edició del Cinema d’Estiu al parc de la Font Jordana, que ofereix la possibilitat de gaudir de sessions gratuïtes de cinema familiar a l’aire lliure i en pantalla gran, durant l’estiu. Totes les sessions seran a les 22:30 hores, a la zona de la graderia del conegut parc agullentí.

El programa del Cinema d’Estiu de la Font Jordana 2019 s’enceta aquest mateix dissabte 29 de juny amb la projecció de la pel·lícula “Animales fantásticos: Los crímenes de Grindelwald”, un film de gènere fantàstic. La programació continuarà el dissabte 13 de juliol, també al parc de la Font Jordana, amb la pel·lícula d’aventures “El Cascanueces y los cuatro reinos”.

Les altres dues sessions de la programació del Cinema d’Estiu al parc de la Font Jordana seran a l’agost. El 3 d’agost es projectarà la pel·lícula guanyadora de diversos Goya “Campeones” i el divendres 30 d’agost el film d’animació “Spiderman. Un nuevo universo”.

“Hem intentat fer una programació marcadament familiar perquè la gent de totes les edats puga gaudir de diferents propostes de cinema a l’aire lliure, en un entorn privilegiat com és el parc de la Font Jordana”, comenta Maria Herrero, regidora de Cultura. “Les tres primeres sessions seran en dissabte i la darrera en divendres, i totes seran de nit, a les 22:30 hores, per aprofitar la fresqueta de la Font Jordana. A més, dues de les pel·lícules seran en valencià i dues en castellà”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *