foradia subscriutegrat

Gandia, escenari de l’última pel·lícula del director Javier Fesser

Diana Morant: "És una gran notícia que un director tan prestigiat i que té tants Goya haja triat per rodar la seua última pel·lícula una sèrie de localitzacions de Gandia"

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada pel regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell, van visitar el passat dilluns 23 de setembre el rodatge de la pel·lícula que durant aquests dies s’ha estat gravant a la nostra ciutat i que està sent dirigida per Javier Fesser.

Es tracta del primer llargmetratge que realitza el director de cinema després de l’èxit aconseguit amb la seua última pel·lícula ‘Campeones’, pel·lícula espanyola més taquillera de l’any passat i premi Goya a la Millor Pel·lícula de 2018.

L’equip de gravació ha rodat escenes tant a la platja de Gandia com a la ciutat. Per a aquestes escenes, la productora ha contractat prop de 100 extres.

Javier Fesser ha declarat que “des del principi del guió teníem clar que Gandia era un escenari i hem decidit començar a rodar la pel·lícula ací perquè transcorre una de les parts més crucials de la pel·lícula, i la que és tècnicament més complexa” i afegia que “hem començat aquesta aventura de platja del nostre personatge que ens permetrà mostrar un lloc espectacular com és Gandia“.

Per la seua banda, Diana Morant va declarar que “és una gran notícia que un director tan prestigiat i que té tants Goya haja triat per rodar la seua última pel·lícula una sèrie de localitzacions de Gandia“. “També ens han mostrat l’escena més important de la pel·lícula que s’ha rodat a la platja. Tenim ja moltes ganes de veure la pel·lícula i esperem que tothom, sota la mirada d’aquest gran director, puga veure la nostra meravellosa platja i la nostra ciutat“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *