foradia subscriutegrat

Campionats Provincials d’Escacs a Cocentaina

Cocentaina ha acollit els Campionats Provincials d'Escacs d'Alacant en les seues diferents Categories Subs 8 – 10 – 12 – 18, amb l'objecte de promocionar els escacs de base de la nostra província.

escacs-cocentainaLa localitat de Cocentaina ha acollit els Campionats Provincials d’Escacs d’Alacant en les seues diferents Categories Subs 8 -10 -12 – 18. Un encontré organitzat pel Club d’Escacs Cocentaina i la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu de promocionar els escacs de base de la nostra província.

La competició es va jugar al millor de 7 rondes en sessió de matí i vesprada on van participar 66 jugadors, provinents de Clubs de tota la província i alguns de la província de València.

El Club d’Escacs Tabiya Alcoi va comptar amb 5 jugadors i del Club d’Escacs Cocentaina amb 7 jugadors que van tenir resultats satisfactoris en cadascuna de les seues categories en un esdeveniment de fort nivell.

El Campió i la Campiona de cada Categoria s’ha classificat per als Campionats Autonòmics amb les excel·lents condicions establides per la Federació.

Tots els participants van rebre una borsa de llaminadures i una botella d’aigua, així com trofeus per als 3 primers classificats i la Campiona femenina de cada categoria. Va presidir el lliurament de premis el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Cocentaina D. Saúl Botella, juntament amb el President del Club d’Escacs Cocentaina D. Joaquín Corbí, van agrair la confiança dipositada per la Federació per a la realització d’aquests campionats per 2º any consecutiu.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *