foradia ivace

Èxit de les patinadores alcoianes en el Campionat Provincial

Èxit de la representació alcoiana que va obtenir uns resultats molt meritoris i destacats amb 6 Campionats Provincials, 4 Subcampionats i 2 Terceres posicions

patinatge alcoi lesmuntanyescom

El Dissabte passat dia 18 d’abril de 2015, la localitat de Cocentaina va acollir el Campionat Provincial en totes les categories i que va comptar amb una àmplia representació dels tres clubs de la ciutat el Club Patinatge Artístic Santa Rosa, Patí Alcodiam i Club Patinatge Artístic Alcoi.

En la Tercera Categoria, la victòria va ser per ANDREA SANTIAGO, del Club Patinatge Artístic Alcoi, en el seu primer any en aquesta categoria, li van acompanyar en el pòdium com  Classificada JULIA SANOGUERA, del Club Patinatge Artístic Santa Rosa i en  posició SARA GOMEZ, del Patí Alcodiam. També van participar les alcoianes ANDREA MARTINEZ, del Club Patinatge Artístic Alcoi, i LUCÍA GARCÍA, AITANA JORDA. BLANCA AURA i ANGELA MIRA del Patí Alcodiam Salesians.

En la Categoria Benjamí, el Subcampionat va ser per LAURA SEVILLA, del Club Patinatge Artístic Santa Rosa, va haver-hi també representació alcoiana a càrrec de les esportistes BEATRIZ RUFINOLUCÍA FRANCÈS, IRENE PASTOR i LAURA SEVILLA del Club Patinatge Santa Rosa i LAURA ROMERO, MARIA BALDO i ELENA SEGUÍ del Patí Alcodiam Salesians.

En la categoria Aleví, l’única representant alcoiana va ser MAR VIDAL del Club Patinatge Artístic Santa Rosa; que no va poder aconseguir alguna posició de medalla en el pòdium, havent-se de conformar amb una meritòria  posició.

En la Categoria Infantil, destacat triomf de RAQUEL PLA, del Club Patinatge Artístic Alcoi, que d’aquesta forma revalidava el títol provincial obtingut l’any anterior, encara que en aquesta ocasió en el seu primer any com a Infantil, donant mostres d’una bona progressió que fa nodrir esperances en les properes cites. Destacada la  posició d’AINHOA VALERO, del Club Patinatge Artístic Alcoi, que també es pujava al pòdium en est el seu primer any de competició en categoria territorial.

En la Categoria Cadet, superioritat de l’alcoiana ANDREA SILVA, Independent, que va completar dos bons programes: obligatori i lliure, que li van valer liderar la classificació amb autoritat. En aquesta categoria també van participar les esportistes EVA FRANCES i ALBA BOTELLA, ambdues del Club Patinatge Artístic Alcoi i les esportistes ALBA CLEMENT i PAULA HERNÁNDEZ, del Patí Alcodiam Salesians.

En la Categoria Juvenil, l’alcoiana SONIA PLA, del Club Patinatge Artístic Alcoi, aconseguia el Campionat Provincial després de realitzar també dos bons programes: obligatori i lliure, i amb la impressió d’anar a poc a poc superant un principi d’any amb problemes físics que han afectat el seu rendiment esportiu. Molt meritori el Subcampionat d’HELENA SERRA, del Club Patinatge Artístic Alcoi, que va realitzar un bon campionat valorat pels jutges. També obtenia el títol provincial l’esportista DAVID GARCIA, del Patí Alcodiam.

Finalment en la categoria Junior, nou doblet alcoià, d’una part l’esportista ALICIA SANCHEZ, del Club Patinatge Santa Rosa, que aconseguia un nou títol. Li acompanyava en el pòdium la patinadora ANA GISBERT, del Patí Alcodiam Salesians, que revalidava el Subcampionat obtingut l’any passat, encara que en aquesta ocasió en categoria Junior.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *