foradia pressupostparticipatiualcoi

25 anys de Voluntariat Ecològic a Gandia

Qualsevol jove interessat en la conscienciació i prevenció d'incendis forestals podrà inscriure's gratuïtament al voluntariat que es desenvolupara en juliol i agost.

Gandia celebra aquest any el vint-i-cinc aniversari del Voluntariat Ecològic. Durant els mesos de juliol i agost, els joves podran participar en les rutes a peu o en bici, amb tasques de conscienciació i prevenció d’incendis forestals.

La iniciativa contempla cursos, tallers i activitats en grup. La inscripció és gratuïta i estarà oberta durant els mesos que dura el voluntariat.

La inscripció es fa a següent enllaç: http://www.cjg.es/voluntariatgandia/

Les activitats comptaran amb sis rutes al voltant de Gandia (Caldereta, Monte Pino, Bairen) i amb un parell de rutes en bici per l’Auir i la Marxuquera. En les que es conscienciarà sobre els incendis forestals, abocaments il·legals i prevenció contra conductes inadequades amb la natura. Una altra de les activitats previstes és la neteja del riu Serpis, setmanalment. El voluntariat compta també amb activitats d’oci com ara una excursió a Aqualandia o tallers amb altres col·lectius.

Alicia Izquierdo, regidora de Gestió i Patrimoni, ha declarat que: “És un orgull que els nostres joves vulguen dedicar una part del seu temps lliure a l’estiu, a la cura i protecció del nostre territori”.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *