foradia subscriutegrat

Arranquen els cursos d’estiu Rafael Altamira basats en el teatre com a eina educativa

La directora de l'Escola Municipal de Teatre, Rosa Fraj, serà l'encarregada d'impartir els cursos, que es desenvoluparan del 8 al 12 de juliol a l'VAM CADA Alcoi

La Universitat d’Alacant, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi i l’IVAM CADA Alcoi, ha organitzat un curs d’estiu sota el títol El teatre com a eina educativa. Recursos escènics i de joc dramàtic per a la docència, on es treballarà de manera pràctica la iniciació en tècniques d’interpretació i dramatització per a una aplicació educativa adquirint un mètode de treball per a dotar de recursos les activitats relacionades amb la narració, l’animació i la creació, preparació d’unitats didàctiques, sessions d’animació o representacions de teatre.

És una activitat que per primera vegada realitza el campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant on aquest any s’ha iniciat el Grau d’Educació Infantil. Serà impartit per Rosa Fraj; mestra, actriu, directora, escriptora de teatre per a infants i professora de l’Escola Municipal de Teatre d’Alcoi, gestionada per La Dependent.

L’activitat es portarà a terme del dilluns 8 al divendres 12 de juliol de 9.30h a 14.30h a la Sala Tallers de l’Edifici IVAM Cada Alcoi.

A qui van dirigits els cursos?

El nou curs de Rafael Altamira està adreçat a l’alumnat del grau de Mestre d’Educació infantil i dels Cicles Formatius de Grau Superior d’Educació Infantil i d’Animació sociocultural i turística, a més de mestres en actiu i qualsevol persona que li interesse adquirir dinàmiques escèniques i explorar les seues capacitats expressives i personals.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *