foradia subscriutegrat

La Cambra de Comerç d’Alcoi premia als clients dels comerços locals

Es repartiran 15.000 entrades virtuals per a poder gaudir del concert de Neus Ferri i de l'actuació de La Dependent

Des de la Camba de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi s’ha posat en marxa el projecte ‘Obert per Covid’, amb el qual es vol facilitar als clients dels comerços locals que puguen gaudir d’esdeveniments culturals que són exclusivament de forma digital. Per a aquesta iniciativa s’ha comptat amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant i de l’Ajuntament d’Alcoi.

En primer lloc, un d’aquests esdeveniments serà per a poder escoltar d’una de les artistes alcoianes més reconegudes, com és Neus Ferri, al seu concert ‘Canciones de amor al odio’, que tindrà lloc el dijous 29 de juliol a les 20:30h a l’IVAM CADA Alcoi; i per a setembre, per al dia 30 d’aquest mes per a veure l’espectacle ‘Lletraferida 2.0’ de la companyia teatral de la ciutat, ‘La Dependent’, també a l’IVAM CADA.

15.000 entrades virtuals i gratuïtes, seran repartides pels comerços d’Alcoi entre la seua clientela. Els que tinguen aquestes entrades, hauran de registrar el codi en aquest enllaç www.elmostrador.live o en el de Cambra de Comerç.

El projecte ‘Obert per Covid’ vol convertir-se en un element motor i dinamitzador del col·lectiu comercial d’Alcoi, que promou el seu canvi d’actitud i visió amb l’objectiu final d’augmentar el volum de vendes i millorar la competitivitat del territori. Tot això, gràcies a una campanya de fidelització dels consumidors, que repercuteix positivament en el teixit econòmic i empresarial d’Alcoi, augmentant el seu valor que tenen els clients d’ell, gràcies al fet que es facilita l’accés als espectacles i entreteniment exclusius, i de gran qualitat.

A més, també vol tindre un efecte multiplicador entre altres sectors industrials i de serveis, ja que dona suport al sector audiovisual i escènic.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *