foradia barnasants

Gandia presenta l’exposició ‘Natura Valenciana’

El fotògraf Enric Company, Kaiko, capta la fragilitat dels paisatges més bells del nostre voltant a la Biblioteca Central de Gandia

Després de l’èxit de la seua anterior proposta sobre els boscos de la península ibèrica, Kaiko torna a la biblioteca central de Gandia amb una mostra en fotografies panoràmiques sobre la natura valenciana. Al llarg de l’exposició, el visitant podra admirar la bellesa dels paratges naturals de les nostres comarques, però també de la seua fragilitat i les amenaces que se ciernen sobre ells.

Gandia s’omple d’art aquest juliol. La inauguració de l’exposició de fotografia ‘Natura Valenciana’ està prevista per a aquest divendres, 5 de juliol, a les 19.30 hores, i comptarà amb la presència del fotògraf. Podrà visitar-se de dilluns a divendres de 10.00 a 21.00 hores, i els dissabtes de 10.00 a 13.00 en les plantes primera i segona de la Biblioteca Central de Gandia.

Interacció amb els visitants

A més, el visitant podrà plasmar les seues reflexions en El Bosc Ideal. Una proposta multimèdia realitzada en la sala i en xarxa que permet explicar les seues impressions, a més d’afegir a la instal·lació el seu bosc ideal a manera de tuit.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *