foradia subscriutegrat

Eva Mora, usuària de la piscina: “Aquest any, que estic a l’atur, aprofite i vinc més”

Les piscines : el ‘salvavides’ d’ Alcoi a l’estiu • És temps de remullar-se els peus. L’estiu ha entrat en força a tota Espanya, i, com no, també ho ha fet a Alcoi • Parlem amb Eva Mora, usuària de la piscina municipal José Trenzano

Les tres piscines municipals, dotades d’una major seguretat aquesta temporada, amb la instal·lació de 8 càmeres, estan farcides de xiquets i xiquetes desitjosos de refrescar-se, d’avis amb els seus néts, de grups de joves que van a passar el dia. 

L’època i les vacances acompanyen la temporada de més somriures de l’any, que ‘es salva’ a Alcoi gràcies a aquestes instal·lacions refrescants, que oferiran entrada gratuïta als menors de 16 anys durant alguns dies, i jocs infantils.

Ja no hi ha excusa per quedar-se a casa patint calor.

La piscina de José Trenzano a Alcoi és un lloc idoni per anar a passar el dia. Bé ho sap Eva Mora qui, acompanyada del seu fill i les seues amigues, arriba preparada per a quedar-se fins entrada la vesprada. “És una piscina que m’ha agradat de sempre”.

Eva diu que aprofita “la poca activitat en estiu a Alcoi” per passar una agradable estona. “Ara, com estic a l’atur, aprofite i vinc més, a més a més, visc aprop”.

La jove, de 33 anys, de professió model, valora la funció de les càmeres de seguretat que s’han instal·lat a la piscina després d’haver patit robatoris. “Una vegada em van furtar el mòbil”.

Font: Marta Gisbert./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *