foradia cdturisme

Jorge Martínez, taquiller de la piscina: “Aquesta és la piscina més concorreguda d’Alcoi”

Les piscines : el ‘salvavides’ d’ Alcoi a l’estiu • És temps de remullar-se els peus. L’estiu ha entrat en força a tota Espanya, i, com no, també ho ha fet a Alcoi • Parlem amb Jorge Martínez, taquiller de la piscina municipal José Trenzano

Les tres piscines municipals, dotades d’una major seguretat aquesta temporada, amb la instal·lació de 8 càmeres, estan farcides de xiquets i xiquetes desitjosos de refrescar-se, d’avis amb els seus néts, de grups de joves que van a passar el dia. 

L’època i les vacances acompanyen la temporada de més somriures de l’any, que ‘es salva’ a Alcoi gràcies a aquestes instal·lacions refrescants, que oferiran entrada gratuïta als menors de 16 anys durant alguns dies, i jocs infantils.

Ja no hi ha excusa per quedar-se a casa patint calor.

Jorge Martínez s’encarrega de la taquilla de la piscina José Trenzano. Aquest any ha obert el 14 de juny, però porta fent aquesta feina des de fa cinc anys. “Abans vaig estar a la piscina de Caramanxell i a la de Batoi, on hi ha menys gent”.

El treballador assegura que el tamany de les instal·lacions de José Trenzano justifica la gran afluència de banyistes. Ací hi ha més aforament que a la resta, solc vendre bons de 20 o 50 banys”.

Per a Jorge, també és encertada la decisió d’augmentar la vigilància amb quatre càmeres: una al pàrquing, l’altra a taquilla, i dues a l’interior de la piscina. “S’han reduït els robatoris des de la seua instal·lació”.

Font: Marta Gisbert./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *