foradia subscriutegrat

Les activitats de waterballs, waterbikes i caiacs de la Ciutat de les Arts i les Ciències amplien el seu horari a l’agost

Tots els dies des de les 10 del matí fins a les 21.30 hores

La Ciutat de les Arts i les Ciències ofereix aquest estiu als seus visitants les activitats a l’aire lliure ‘Waterballs’, ‘Waterbikes’ i els caiacs transparents per a ‘navegar’ en els llacs, que a l’agost amplia el seu horari fins a les 21.30 hores.

Les ‘waterballs’ són una activitat en la qual els més atrevits demostren el seu equilibri dins d’una gran bambolla de plàstic de dos metres de diàmetre. Per part seua, els caiacs tenen capacitat per a dues o tres persones encara que també és possible navegar amb una barca per a famílies o grups d’amics. I les ‘waterbikes’, que permeten pedalar pels llacs, estan destinats a persones a partir de 1,40 metres d’altura.

El preu, en el cas de ‘waterballs’ i ‘waterbikes’, és de 5 euros per 10 minuts. Els caiacs costen 2,5 euros per 10 minuts, 5 euros per 20 i 7,50 euros per 30 minuts (preu per persona). L’horari de tots dos serveis és de dilluns a diumenge de 10.00 a 21.30 hores. Aquestes activitats estaran en marxa tot l’estiu, així com els mesos de setembre i octubre.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *