foradia subscriutegrat

Xàtiva aprova l’organització i funcionament del seu Ajuntament fins el 2023

El plenari extraordinari ha determinat, entre altres, les tinències d'alcaldia, la composició de la Junta de Govern Local i de les Comissions Informatives Permanents

El plenari extraordinari de l’Ajuntament de Xàtiva, celebrat el passat dissabte, ha aprovat l’organització i funcionament de la Corporació Municipal per al mandat 2019-2023. Prèviament a aquest plenari, i després del diàleg amb tots els grups polítics amb representació municipal, l’alcalde Roger Cerdà va delegar competències.

Les tinències d’alcaldia recauen sobre Xelo Angulo, Ignacio Reig, Pedro Aldavero i Lena Baraza, per aquest ordre. La Junta de Govern Local, presidida per Cerdà, queda composta a més pels tinents d’alcalde, Reig, Angulo, Aldavero i Baraza, i pels regidors Amor Amorós, Maria José Pla i Juan Giner. La Junta de Govern passarà a celebrar-se els dilluns a les 12 hores.

Per altra banda, hi hauran quatre comissions informatives: de Règim Interior i Seguretat, d’Hisenda i Especial de Comptes, Social i Cultural i de Foment. Les quatre comissions estaran formades per 4 membres del grup socialista, 2 del grup Xàtiva Unida, 2 del grup popular i un membre per a al grup Ciudadanos, amb els corresponents suplents. La composició i presidència de cada comissió es debatrà en el següent plenari ordinari.

En aquesta ocasió també s’ha aprovat la periodicitat de les sessions del plenari de la corporació i la creació i funcionament de la Junta de Portaveus. Els plenaris continuaran convocant-se els darrers dissabtes de cada mes, a les 11 hores. Així mateix, també han obtingut el vist-i-plau del plenari les propostes sobre representació en els diferents òrgans col·legiats on té presència l’Ajuntament, de la delegació de competències del plenari en la Junta de Govern Local i de la dotació econòmica als grups polítics. En relació als drets econòmics dels membres de la corporació i designació de personal eventual, la votació del plenari també ha sigut favorable, mantenint-se el nombre de regidors alliberats.

Font: Redacció./


ajualcoi

Una resposta de Xàtiva aprova l’organització i funcionament del seu Ajuntament fins el 2023

  1. El post es enormemente extraordinario y lo voy a recomendar y a utilizar para mi igualmente.
    lo voy a dispersar en Twitter si no hay dificultad y obviamente me guardo este link

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *