foradia aproop

Acif inicia una nova campanya de prevenció d’incendis

L’alcalde, Toni Francés, el regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre, membres de la corporació municipal i personal del departament de emergències, protecció civil i seguretat, han volgut acompanyar a tot el voluntariat

Acif Alcoi ha iniciat una nova campanya amb el desenvolupament de tasques de vigilància al nostre entorn natural

L’alcalde, Toni Francés, el regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre, membres de la corporació municipal i personal del departament de emergències, protecció civil i seguretat, han volgut acompanyar a tot el voluntariat d’ACIF en la presentació de la campanya de prevenció d’incendis la primera setmana de juliol. 

L’alcalde ha destacat en la seua intervenció la importància de la tasca que realitza ACIF, i el gran exemple que són a tota la Comunitat Valenciana. “Gràcies per dedicar el vostre temps lliure per poder donar una resposta davant de qualsevol emergència, i això, és d’agrair. Gràcies per la vostra tasca” conclou.

Sobre la nova campanya

La nova etapa de prevenció d’incendis, amb algun que altre esglai prematur i no tant, contempla una normativa per a urbanitzacions i habitatges dispersos. Els fullets informatius recorden que la responsabilitat d’execució i manteniment de l’àrea de defensa o zona de discontinuïtat correspon al propietari o propietaris dels habitatges o terrenys urbans. A més a més, donen unes pautes pel manteniment periòdic de ximeneres, teulada, respiradors, entre d’altres. La campanya de prevenció d’incendis recorda la possibilitat de telefonar al 112 davant de qualsevol incidència, i consultar el nivell d’alerta a través de www.112cv.com.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *