foradia subscriutegrat

Gandia acull novament el Cinema d’estiu solidari als barris

Gandia ha organitzat aquest estiu cinc sessions de cinema familiar i inclusiu que es desenvoluparà tant als barris de la ciutat com a la platja. Aquestes sessions es duran a terme durant el 9 de juliol i el 23 d'agost.

L’accés al Cinema d’estiu solidari és lliure, però té un caràcter solidari pèl que es poden dur aliments no peribles com ara (llegums, arròs, pasta, oli, etc.). Els aliments es destinaran a menjadors socials de Càritas i Bunyoleres sense fronteres.

Els films que es projectaran són 5 “Campeones”, “Cavernícola”, “Deadpool 2”, “La forma del agua” i “Jo, Tonya”. Aquestes cinc pel·lícules es reproduiran a 10 barris de Gandia i són pel·lícules per a tots els públics, espanyoles, nord-americanes i d’animació.

El regidor de cultura ha declarat que: “És una programació familiar i inclusiva, amb la projecció de títols com la premiada en els Goya “Campeones”, que posa en valor la diversitat funcional i és un referent de la inclusió al cinema. Així que anime la ciutadania a gaudir del cinema a les places de tots els barris, sopar a la fresca i contribuir solidàriament”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *