foradia ivace

Arriba a Gandia l’exposició ‘Vinticincvacances a Ovidi Montllor’

Es podrà visitar a partir del dia 11 de setembre a les 7 i mitja de la vesprada en la Sala Municipal d'Exposicions Coll Alas de Gandia, fins al dia 18 d'octubre

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, Nahuel González, ha presentat l’exposició ‘Vinticincvacances a Ovidi Montllor’, en companyia de la comissària, Carme Jorque i Aracil.

Aquesta exposició està organitzada pel departament de Cultura i la Càtedra Antoni Miró, i vol commemorar els 25 anys de les vacances d’aquest artista alcoià.

Un grup d’artistes plàstics del seu entorn estimat li reten homenatge amb obres inspirades en la seua trajectòria vital i artística.

González ha citat una de les seues lletres, “en la vida tot és possible si l’actitud d’un mateix és positiva“, i ha aprofitat per a reflexionar, dient que: “És curiós que en aquests temps de pandèmia les seues paraules són un alé per a afrontar amb força i energia les dificultats a les quals ens enfrontem dia a dia. Amb aquesta mostra demostrem una vegada més que la Cultura Segura és possible“.

L’exposició estarà formada per obres de 25 artistes, 12 dones, 12 homes i un grup. Alguns són emergents, altres tenen una llarga trajectòria, i estils diferents, però, tots s’uneixen amb Alcoi i amb l’Ovidi.

Seran obres on podem trobar l’actitud combativa, inconformista, però sobretot, la certesa que el seu llegat impregna els artistes i el seu art, i és a través de l’art on la tendresa, la sensibilitat, es convertiran en una arma de construcció i reflexió.

La mostra col·lectiva es va inaugurar a la localitat natal de l’Ovidi, Alcoi, el 6 de febrer d’enguany. Gandia és la primera que estrena l’itinerant, iniciant el seu periple per les Comarques Centrals Valencianes.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *