foradia subscriutegrat

Més de 10.000 alumnes comencen el curs escolar a Gandia

Més de 5.000 escolars s'han beneficiat en aquest curs del xec escolar-cultural

Gandia, com la resta de municipis del País Valencià, ha tornat a la normalitat després de les vacances, ja que els xiquets i xiquetes ja han iniciat un nou curs. En la localitat, seran 10.000 els alumnes que han començat aquest dilluns les classes en Infantil, Primària, ESO i Batxillerat.

En aquesta tornada els xiquets i xiquetes han estat acompanyats per l’alcalde de la localitat, José Manuel Prieto, i de la regidora d’Educació, Carmen Fuster. Ells dos han visitat diversos centres i han destacat que enguany totes les infraestructures estan preparades: “Hem compassat totes aquestes intervencions amb el començament del curs. Tots els centres educatius públics han tingut millores gràcies als més de 20 milions d’euros del Pla Edificant que també estan possibilitant actuacions pràcticament integrals”.

A més, l’alcalde ha fet valdre les línies d’ajudes iniciades per l’administració per ajudar a les famílies: “En un moment on ha augmentat el cost de la vida i el preu de la majoria dels materials que faran servir els escolars durant el curs, el govern de Gandia ha posat en marxa el xec escolar-cultural del qual ja s’han expedit 5.000 unitats. Quan les coses es fan fàcil, ixen bé. Aquesta és la línia que hem de seguir per fer front als temps difícils que venen: Donar certeses, fer les coses fàcils i invertir en infraestructures perquè dies com hui siguen dies feliços”.

Per la seua part, Carmen Fuster, ha comentat que aquest curs comença sense restriccions Covid, i ha agraït a la comunitat escolar tot el treball que han fet perquè el curs comence sense problemes: “Hi ha molta implicació i esforç de tots els equips educatius i les AMPAS dels centres. Gràcies a aquest esforç podem aconseguir que gràcies a l’educació tothom tinga igualtat d’oportunitats”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *