foradia barnasants

La secretària autonòmica Concha Andrés presenta a Xàtiva la plataforma web Essalud

Es tracta de la primera visita d'un membre del govern valencià des de la constitució de la nova Corporació Municipal

La secretària autonòmica d’Eficiència i Tecnologia Sanitària de la Generalitat Valenciana, Concha Andrés, ha visitat la ciutat de Xàtiva per presentar la plataforma web Essalud, un programa de cooperació entre els professionals de l’entorn sanitari del Departament de Salut Xàtiva – Ontinyent i les empreses del clúster territorial d’innovació i sostenibilitat Innovall per al desenvolupament de productes i serveis innovadors.

L’acte ha tingut lloc al saló d’actes de l’hospital Lluís Alcanyís i ha comptat amb la presència de l’alcalde, Roger Cerdà, la gerent del Departament de Salut, Margarita Llaudes; el director gerent de Fisabio (Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i de la Comunitat Valenciana), José Antonio Manrique, i dels regidors de Sanitat, José Vicente Benavent i de Benestar Social, Xelo Angulo. Es tracta de la primera visita d’un membre del govern valencià des de la constitució de la nova Corporació Municipal.

Sobre Essalud

Essalud és un projecte col·laboratiu que impulsa i enforteix la innovació en el nostre territori en el marc de la salut i l’assistència sanitària. Compta amb la implicació d’agents econòmics i socials, així com de l’administració local i sanitària. Essalud està impulsat per l’Agència Valenciana de la Innovació, el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent i Fisabio.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *