foradia elgrat

L’alcalde d’Alcoi Toni Francés recull l’acta com a Diputat Provincial

Toni Francés serà de nou el Diputat Provincial pel partit judicial d'Alcoi després d'haver aconseguit un total de 43 vots.

L’alcalde d’Alcoi repetirà en el càrrec i lluitarà per aconseguir “una major representativitat de la comarca, essent la veu de tots els pobles i treballant per tots i cadascun dels municipis”

Toni Francés, alcalde d’Alcoi, ha estat triat per tots els regidors socialistes de la comarca com al seu representant en Diputació, i ha sigut triat en els vots de poblacions de molts habitants i de poblacions de menys habitants, per tant representa perfectament a tota la comarca i defendrà com ha fet en aquesta última legislatura els interessos de tos els pobles de la nostra comarca”, indica Jordi Martínez, secretari general del PSPV-PSOE en Alcoi.

Projectes anteriors

Des de Diputació, Francés ha aconseguit importants finançaments per als nostres pobles com 300.000 euros per a la passarel·la de la Via Verda de Cocentaina. També va defensar que es destinaren 427.000 euros per a ampliar les instal·lacions esportives a Muro d’Alcoi.

Toni Francés també va plantejar una esmena en Diputació perquè tots els pobles que es van veure afectats pel temporal de 2016 i principis de 2017 foren compensats per l’import total de les inversions que havien fet i no només en un 33% com plantejava el PP. Aquesta proposta va ser aprovada per unanimitat, va suposar un increment de la inversió a la nostra comarca de més d’1.700.000 euros passant dels 720.000 euros inicialment proposats pel PP als 2,5 milions gràcies a la proposta del PSPV.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *