foradia cdturisme

SOS Serveis, millor iniciativa d’Activa Àgora

QRM Institute València ha merescut una menció especial del jurat

L’Ajuntament d’Alcoi ha posat en marxa, aquest segon semestre de l’any, la IV Edició del Programa Activa Àgora, en col·laboració amb FEDAC i el suport del CEEI. La iniciativa ha tingut com a finalitat ajudar als emprenedors portadors d’una idea de negoci i a les empreses de recent creació, mitjançant un programa que ha inclòs sessions de formació, tutories individuals, reunions de treball grupals, networking, experiències empresarials i docents externs, així com la instal·lació dels projectes en l’espai Àgora Coworking de manera gratuïta.

El programa Activa Àgora ha comptat amb un total de huit projectes empresarials que han finalitzat aquesta quarta edició i, per a la seua valoració, es va constituir una comissió formada per Àlex Martínes (Ajuntament d’Alcoi), Nacho Gómez (FEDAC), Javier Expósito (JOVEMPA) i Jesús Casanova (CEEI). Aquest dimarts, van poder realitzar la seua presentació presencial, en el Àgora, les iniciatives: SOS Serveis, QRM Institute València, Màrqueting Planner, Karmendrilla, Loobo i 102 Cervesa Artesana.

Segons Alberto Belda, regidor d’Empresa, Formació i Innovació: “Complim ja quatre edicions d’Activa Àgora on desenes d’emprenedors han tingut l’oportunitat de posar en marxa les seues idees de negoci. ‘Activa Àgora’ és a més un projecte que compta amb el suport del CEEI i FEDAC, garantint un programa de qualitat que continua atraient gent d’altres poblacions i convertint a Alcoi en focus d’atracció econòmica. Una iniciativa que ve a sumar als altres projectes municipals d’ajuda a l’emprenedor com les ajudes Inmpuls, les ajudes al comerç o l’espai de Co-working“.

Guardons

El premi al Millor Projecte Activa Àgora ha sigut per a SOS Serveis, de l’emprenedor Alejandro Ripoll, natural de Muro. Es tracta d’una startup que ofereix a través del seu portal web la contractació de serveis de tota mena en matèria d’ajuda a la llar com a serveis de neteja, cuidat de majors i xiquets o educació a domicili, i que poden contractar-se amb una antelació mínima de 3 hores per a prestar-se aqueists serveis a les ciutats d’Alcoi, Alacant, València, Madrid i Barcelona. A més, QRM Institute València de Pablo Rodríguez ha rebut un esment especial del jurat per la seua empresa de recent creació de prestació de serveis per a la millora de processos industrials.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *