foradia subscriutegrat

Xàtiva convoca el Premi Nacional de Pintura Juan Francés Fira d’Agost 2023

L'autor de l'obra guanyadora rebrà 5.000 euros, i 3.000 per al segon. Les inscripcions podran realitzar-se fins al 19 de juliol a través de la web de MundoArti

L’Ajuntament de Xàtiva ha anunciat la convocatòria d’una nova edició del Premi Nacional de Pintura Juan Francés Fira d’Agost 2023. Aquest concurs està obert a qualsevol temàtica, tècnica i estil, però sí que s’haurà d’especificar quina és la tècnica utilitzada. A la pintura no podrà aparéixer cap marca comercial ni el contingut podrà ser ofensiu. Les dimensions mínimes de les obres seran de 81×60 cm, mentre que les màximes seran de 180x180cm. Per a poder participar s’haurà de ser major d’edat i residir a l’estat espanyol. Cadascun dels participants podrà presentar un màxim de dos obres, però el jurat seleccionarà una d’elles, que haurà de ser original i no haver estat premiades en altre concurs nacional o internacional. Tampoc es podrà veure la signatura ni cap signe que identifique a l’autor/a.

Els interessats en participats podran presentar les seues obres fins al dia 19 de juliol de forma telemàtica al web de MundoArti dins de l’apartat concursos, categoria de pintura. Aquesta fotografia estarà ben retallada i es presentarà en format JPG amb un màxim de 5MB.

De totes les obres presentades se seleccionaran 25 que s’anunciaran el dia 28 de juliol. Sols les seleccionades s’hauran d’enviar personalment o remeses per agència de transport abans de l’11 d’agost.

El premi es lliurarà el dia 15 d’agost en l’acte públic d’inauguració de l’exposició de les obres seleccionades i de les premiades. El jurat estarà conformat per quatre membres de reconegut prestigi en el món artístic i de l’àmbit cultural: Jorge López (director de la Galeria Jorge López de València), María Tinoco Suárez (taxadora, experta en el mercat de l’art i comissària), Sara Vilar Garcia (professora de la Facultat de Belles Arts de la UPV) i Sergi Pérez Serrano (gerent de l’IVAM).

Des de l’organització han informat que es reserven el dret a no admetre candidatures que no complisquen les condicions tècniques, artístiques o legals.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *