foradia cdturisme

El Carrascal renova la seua directiva en veu femenina

Els càrrecs directius del Grup de Danses Carrascal queden així: presidenta, Juana Plaza; vicepresident, Jorge José Lloret; secretària, Beatriz Serra; i tresorera, Lorena Silvestre.

El Grup de Danses Carrascal va celebrar l’Assemblea General Ordinària, en la que el president Rafael Sempere va fer un repàs de les activitats desenvolupades pel Grup al llarg de l’any 2018. A la vegada, va informar de les pròximes actuacions i activitats dels membres del Grup. Seguidament la tresorera va donar els comptes anuals, els quals foren aprovats per assentiment dels socis presents.

Acabada aquesta reunió, es celebrà la Assemblea Extraordinària convocada per renovar parcialment els càrrecs directius de la Junta Directiva. En aquesta ocasió tocava eleccions als càrrecs de President i Secretari. Escrutat el resultat de la votació dels socis, va resultar elegida Juana Plaza, com presidenta, en substitució de Rafael Sempere, i Beatriz Serra, com secretaria cessant en el càrrec Mª Victoria Sandoval. Les candidates electes van agrair la confiança dipositada en elles i van demanar la col·laboració de tots els socis per portar endavant les diverses activitats que s’organitzen anualment.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *