foradia cdturisme

El GARA celebra els seus 47 anys amb activitats fins finals de novembre

Aquest dijous, a les 18 hores, la seu del grup acull una conferència d'Aurelio Luna, catedràtic de Medicina Legal, amb motiu del dia Sense Alcohol

El GARA, Grup d’Alcohòlics Rehabilitats d’Alcoi, fa el seu 47 aniversari. Per tal de celebrar-lo, ha preparat un llistat d’activitats durant aquest mes que finalitzen el dia 30 amb un sopar al restaurant Lolo, després de la representació teatral.

El dia Sense Alcohol marca les primeres cites de l’aniversari del GARA, amb la xerrada del 14 de novembre, a les 18 hores, de la mà d’Aurelio Luna, catedràtic de Medicina Legal, en la seu a Alcoi, i la celebració de la jornada a l’Hospital 12 de octubre de Madrid, el dissabte 16, a les 10 hores. El mateix dissabte, però de vesprada, a les 18.30, i a la seu del GARA, hi haurà tot un seguit de testimonis de persones que han patit aquesta adicció.

Ja a finals de mes, a banda del sopar-aniversari, hi ha prevista una Trobada Solidària, el dia 30, de 9 a 14 hores, a l’Àgora; eixe dissabte, i el divendres 29, el Centre Cultural acollirà la representació ‘Els dies de la nit’, de Joan Lluís Moreno.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *