foradia subscriutegrat

El grup valencià Gener actua a Agullent aquest divendres 19 de juliol

Serà al parc de la Font Jordana, a les onze de la nit

El grup valencià Gener actuarà aquest divendres 19 de juliol a Agullent a l’escenari del parc de la Font Jordana. L’actuació està prevista a les 23 hores i l’accés al concert és gratuït.

“Com cada mes de juliol, des de fa un grapat d’anys, la regidoria de Joventut programa una actuació de pop-rock gratuïta a l’escenari del parc de la Font Jordana. Enguany comptarem amb el quintet valencià Gener que tants èxits de públic i crítica està aconseguint amb el seu darrer treball”, comenta Maria Herrero, regidora de Joventut de l’Ajuntament d’Agullent.

Sobre Gener

La banda, comandada per Carles Chiner, presentarà el seu darrer àlbum “Cante el cos elèctric”, que conjuga pop, soul i rock i que està assolint un gran èxit als escenari. El tercer disc de Gener pren el títol del llarg poema del nord-americà Walt Whitman, Cante el cos elèctric, per compondre un collage pop de dotze talls sobre les relacions humanes en l’era de la hiperconectivitat.

L’actuació de Gener a Agullent està emmarcada al cicle “Rock a la Vall” que impulsen huit ajuntaments de la Vall d’Albaida, amb el suport de l’àrea de Cultura de la Diputació de València.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *