foradia subscriutegrat

La UA impartirà cursos de valencià al Campus d’Alcoi i a la Seu Universitària de Calp

El Servei de Llengües de la UA ofereix 23 cursos per al primer quadrimestre del curs 2019/2020, per primera vegada impartirà cursos en el seu Campus d'Alcoi i la seu universitària de Calp, a més dels quals ja imparteix en el Campus de Sant Vicent, les seus de La Nucia, Torrevella i Villena i els cursos online tutoritzats

El Servei de Llengües de la Universitat d’Alacant acaba de presentar la seua nova oferta de cursos de valencià per al primer quadrimestre del curs 2019/2020, un total de 23 que s’impartiran, per primera vegada, en el Campus d’Alcoi i en la Seu Universitària de Calp, a més dels quals ja imparteix el Campus de Sant Vicent, les seus universitàries d’Elda, La Nucia, Torrevella i Villena, i l’oferta de cursos no presencials online tutoritzats.

Temps

El període de preinscripció, previ a la matrícula, serà del 3 al 7 de setembre. Els cursos començaran el 23 de setembre, finalitzaran 8 de gener i comptaran amb el suport de recursos educatius a través de la Plataforma Moodle, les aules de conversa d’Elda Oriola, Saix, Torrevella i el Centre d’Autoaprenentatge de la UA en el Campus de Sant Vicent del Raspeig.

Respecte a altres cursos

El passat curs acadèmic 2018-2019 el Servei de Llengües va oferir un total de 35 cursos de valencià en els quals van participar més de 800 estudiants.

El director del Servei, Ferran Isabel, destaca la importància de la col·laboració institucional amb els ajuntaments d’Alacant, Castalla o Guardamar del Segura i el paper de les Seus Universitàries en l’èxit d’aquests cursos.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *