Foradia

El vicepresident segon de la Generalitat signa el conveni de les subvencions ARRUR en Oliva

L'alcalde d'Oliva, David González, celebra que Rubén Martínez Dalmau, vicepresident segon de la Generalitat i Conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, s'acoste als municipis, "que xafen el terreny", en la primera visita que el govern autonòmic fa al municipi

El vicepresident segon de la Generalitat Valenciana i Conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, assegura que Oliva és ara una “prioritat” en aquest programa de vivenda.

El vicepresident segon de la Generalitat Valenciana i Conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, s’ha reunit amb l’alcalde d’Oliva, David González, per signar el programa ARRUR, ajudes de regeneració i renovació urbana i rural que tindran impacte al municipi.

“El problema és que a Oliva no hi ha parc públic d’habitatge que depenga de la Generalitat Valenciana”, ha destacat Dalmau. No obstant, ha assegurat que el municipi és “una prioritat” per a Habitatge. “De fins a les 50 vivendes que tenim previstes destinar en el pla de xoc, algunes es quedaran ací, depenent de l’oferta”, ha puntualitzat. A més a més, el de Xàbia ha remarcat el potencial “turístic” del lloc: “Oliva cuida els seus carrers, els seus edificis; el programa ARRUR vol regenerar tot el casc històric i millorar les condicions, no solament pels turistes, sinó, sobretot, pels veïns i veïnes, que siguen harmòniques”.

Per la seua banda, l’alcalde d’Oliva, ha celebrat que el govern autonòmic s’aprope fins la seua localitat, i “xafe el terreny” per conèixer les necessitats dels pobles.

Font: Redacció./

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *