foradia cdturisme

El vicepresident segon de la Generalitat signa el conveni de les subvencions ARRUR en Oliva

L'alcalde d'Oliva, David González, celebra que Rubén Martínez Dalmau, vicepresident segon de la Generalitat i Conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, s'acoste als municipis, "que xafen el terreny", en la primera visita que el govern autonòmic fa al municipi

El vicepresident segon de la Generalitat Valenciana i Conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, assegura que Oliva és ara una “prioritat” en aquest programa de vivenda.

El vicepresident segon de la Generalitat Valenciana i Conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Rubén Martínez Dalmau, s’ha reunit amb l’alcalde d’Oliva, David González, per signar el programa ARRUR, ajudes de regeneració i renovació urbana i rural que tindran impacte al municipi.

“El problema és que a Oliva no hi ha parc públic d’habitatge que depenga de la Generalitat Valenciana”, ha destacat Dalmau. No obstant, ha assegurat que el municipi és “una prioritat” per a Habitatge. “De fins a les 50 vivendes que tenim previstes destinar en el pla de xoc, algunes es quedaran ací, depenent de l’oferta”, ha puntualitzat. A més a més, el de Xàbia ha remarcat el potencial “turístic” del lloc: “Oliva cuida els seus carrers, els seus edificis; el programa ARRUR vol regenerar tot el casc històric i millorar les condicions, no solament pels turistes, sinó, sobretot, pels veïns i veïnes, que siguen harmòniques”.

Per la seua banda, l’alcalde d’Oliva, ha celebrat que el govern autonòmic s’aprope fins la seua localitat, i “xafe el terreny” per conèixer les necessitats dels pobles.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *