foradia pressupostparticipatiualcoi

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat acull la setena edició del Rural FilmFest

El festival se celebrarà del 31 de juliol al 4 d’agost arreu de la comarca · Hi participen 40 pel·lícules, 32 curtmetratges i 7 llargmetratges, amb representació de 16 països

La setena edició del Rural FilmFest, el Festival Internacional de Cinema Rural i Medi Ambiental, de caràcter itinerant, arriba a l’Alcoià i el Comtat. La presentació del festival i la projecció del documental Folk, una mirada a la música tradicional, de Pablo García Sanz, que va ser guardonat amb el Premi al millor llargmetratge EcoFilm en l’edició de l’any passat, tindrà lloc el pròxim dimarts 23 de juliol a les 18.30 hores, en l’Àgora Oberta d’Alcoi.

El festival se celebrarà del 31 de juliol al 4 d’agost i recorrerà diferents municipis de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, amb passes de vesprada i de nit, amb entrada lliure i gratuïta.

El primer dia, 31 de juliol, es realitzaran projeccions en Muro i Benimarfull; l’1 d’agost, en Banyeres de Mariola i Agres; el 2 d’agost, en Cocentaina i l’Alqueria d’Asnar; el dia 3, en Alfafara i Alcosser de Planes; i el dia 4 tindrà lloc la cloenda del festival en el Barranc del Cint, en Alcoi.

Sobre l’esdeveniment

El Rural FilmFest és un festival internacional que ofereix una panoràmica actual del cinema documental, ficció i animació, en format curtmetratge i llargmetratge, relacionat amb el món rural, l’ecologia, la sostenibilitat i els recursos naturals i culturals.

En l’edició de 2019 participaran 40 pel·lícules, 32 curtmetratges i 7 llargmetratges, amb representació de 16 països, com Espanya, Rússia, Finlàndia, Turquia o Colòmbia. El festival es divideix en dues categories, EcoFilms (pel·lícules sobre el món rural, l’ecologia, la sostenibilitat o el medi ambient) i RuralFicción (de temàtica lliure). Algunes de les pel·lícules projectades faran la seua estrena mundial, internacional o estatal en el festival.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *