foradia cdturisme

Xàtiva presenta les novetats de la Fira d’Agost, sense deixar a banda inclusivitat i seguretat

L'ajuntament ha presentat el nou model de Fira que aquest any inclou un dia sense soroll per als joves amb autisme.

Xàtiva ha presentat a l’Ajuntament la programació oficial de la Fira d’Agost 2019, amb la presència de l’alcalde, Roger Cerdà, de la reina de la Fira, Laura Vidal, i del regidor Pedro Aldavero.

A l’acte han explicat que enguany la Fira gaudirà d’un dia sense soroll pels veïns i veïnes amb autisme. La iniciativa va ser una proposta per part d’AXATEA l’associació de mares i pares de fills amb trastorns de l’espectre autista. Aquest dia tindrà lloc el 19 d’agost i amb aquesta mesura es pretén que la fira siga inclusiva i que tothom tinga un dia per gaudir de la Fira com cal.

D’altra banda la Fira mantindrà els cinc espais escènics consolidats en edicions anteriors, no obstant això, el mercat valencià passarà a la Glorieta de José Espejo i l’espai multimèdia a la plaça Santa Anna. Mentre que l’espai dedicat a la Fira d’Automoció s’estendrà fins al carrer Maravall.

Pel que fa a la Fira de Bestiar es posarà una nova carpa pels espectacles eqüestres. A més a més, hi haurà un nou castell de focs, a banda dels d’inici i cloenda, es llançarà el 19 d’agost a la matinada. Per altre costat, l’enllumenat s’estendrà fins a l’avinguda de Selgas.

L’alcalde ha explicat que: “S’ha fet un esforç per tal d’aconseguir millores tant en seguretat com en accessibilitat, amb l’objectiu que discórrer per la fira siga més senzill i més còmode”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *