foradia subscriutegrat

Es licita el pla Edificant a cinc centres educatius d’Alcoi

Alcoi ja ha aconseguit la licitació de cinc centres educatius amb una inversió d'un total de 1.368.160 euros per a reformar i millorar les instal·lacions dels centres educatius.

S’aproven les obres del pla Edificant, que pretenen millorar els centres educatius del CEIP Romeral, Sant Vicent, Horta Major, el Centre d’educació especial Tomàs Llácer i l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) d’Alcoi. El pressupost que es destinarà és d’1.300.000 euros.

El finançament d’aquest càrrec recau en la Generalitat, tot i que l’execució dels projectes la realitzarà l’Ajuntament d’Alcoi. Açò suposarà per als centres educatius d’Alcoi una injecció de més de 12 milions d’euros.

D’altra banda faltarà licitar el projecte de l’IES Andreu Sempere que es preveu per a les pròximes setmanes. La Conselleria ha aprovat també els projectes de l’IES Pare Vitòria i l’IES Cotes Baixes, que estan a l’espera de la delegació de competències provisional de Conselleria que ha de passar el ple municipal.

Els projectes de l’escola d’idiomes i el Romeral tindran una durada estimada d’uns huit mesos, mentre que les obres a Sant Vicent i el Tomàs Llàcer ocuparan uns tres mesos.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *