foradia subscriutegrat

La Fira d’Agost comptarà un any més amb el Festival Al Ras

Per quart any consecutiu Xàtiva celebrarà a les nits el Festival Al Ras que enguany com a novetat inclourà una nit d'orquestra.

Xàtiva ha presentat el Festival Al Ras de la Fira de Xàtiva, és el quart any consecutiu que es desenvolupen les nits de concerts. Cada nit de Fira hi haurà concerts a partir de les 21.00 h en el Jardí de la Pau a un espai obert i gratuït. El dia 14 començarà el festival amb Dj Dany Markez i Dj Baldovi Live Drums entre altres.

El dia 15 actuaran grups locals com ara Jazz Woman junt amb Nine Mile Sound System, Orígens i Pablo Grimaltos. La novetat d’aquest any és la nit del 16 d’agost en la que tocarà l’Orquestra Hornet, és la primera vegada que actuarà una orquestra en aquest festival.

El divendres 17 actuaran Dj Robres, Dj Mark i Dj Ciber. El diumenge 18 ens delectaran amb la seua música Sexy Zebras, Palmera, Kai Mars, Barbaritats i Noah Histeria D’altra banda el 19 d’agost conclouran les nits de música electrònica amb Dj Kike Samit, Dj Ernest i Dj Red Rabbit.

Els concerts s’allargaran fins a les 03.00 h de la matinada. Es pretén d’aquesta manera donar una oportunitat als jóvens que volen donar a conéixer la seua música i als veïns de gaudir de la festa sense eixir del poble.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *