foradia pressupostparticipatiualcoi

‘Ibi integra’, nou projecte per a millorar l’ocupabilitat de les persones amb diversitat funcional a Ibi

Liderat per l'Ajuntament, aglutina esforços per a facilitar que aquests col·lectius puguen accedir a una ocupació que els permeta millorar el seu desenvolupament personal

‘Ibi Integra’ és un iniciativa d’inclusió social desenvolupada per l’Ajuntament en col·laboració amb les associacions de persones amb diversitat funcional de la població.

L’objectiu d’aquest projecte és fomentar la inserció laboral d’aquests homes i dones que es troben en cerca activa d’ocupació, garantint la igualtat d’oportunitats, la justícia social i la millora de la cultura organitzacional.
La funció bàsica d’Ibi Integra és oferir a les empreses una tasca d’intermediació laboral i acompanyament, de caràcter gratuït i personalitzat, que combina de forma òptima les necessitats del teixit social i empresarial per a assegurar l’èxit en la integració laboral d’aquest col·lectiu.

Les empreses poden ajudar-los a aconseguir una ocupació que els permeta tindre plena autonomia i incorporar-se, de la millor forma possible, al món laboral a través de programes flexibles i de suport.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *