foradia cdturisme

L’església de Sant Francesc de Cocentaina acull l’enregistrament d’un disc de música del Renaixement

El grup Piacere dei Traversi agafa com a protagonista a Germana de Foix, virreina de València, pel seu segon treball musicat

El grup d’interpretació de música renaixentista Piacere dei Traversi ha començat l’enregistrament del seu nou CD a l’església de Sant Francesc de Cocentaina.

El que és el seu segon treball té com a protagonista la figura de Germana de Foix, virreina de València, en el V Centenari de la revolta de les Germanies (1519-1523).

Sobre el grup

Les quatre dones que conformen Piacere dei Traversi conformen un consort de flautes travesseres del Renaixement, Marisa Esparza, Laura Palomar i Silvia Rodríguez, i la cantant, Carmen Botella. És l’únic grup espanyol en actiu d’aquestes característiques. Aquest CD serà el segon després de l’èxit del primer ‘Vita Christi d’Isabel de Villena’, que ha rebut molt bones crítiques de la premsa especialitzada, a més a més de ser finalista a Millor Treball Discogràfic als Premis GEMA de Música Antigua. Piacere dei traversi ha sigut també finalista en la categoria del Millor Grup del Renaixement en aquests guardons.

L’enregistrament, que va començar el 28 de juliol, té com a data prevista de finalització el 30 de juliol.

Font: Marta Gisbert./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *