foradia pressupostparticipatiualcoi

Arriba EL GRAT replet d’activitats, festes i actualitat

Vos informem de totes les activitats, concerts, festes i actualitat política d'aquesta quinzena, amb entrevistes i reportatges a diverses personalitats del moment.

La nova edició d’EL GRAT arriba amb noves entrevistes: a la regidora Lorena Zamorano, Rosa Pérez Garijo, Consellera d’Unides Podem, i Eli Aleix, portaveu d’Unides Podem-Esquerra Unida Cocentaina, juntament amb Paula Figuerola, representant del Col·lectiu 03820-Compromís.

D’altra banda vos informem de totes les activitats que es desenvoluparan durant les diverses festes de poble de l’estiu: Otos, Agres i el Pomarock, Beniarrés, Castalla, Batoi o Albaida entre altres. Parem atenció a la Fira d’Agost amb tota l’actualitat i les novetats que conrearà aquesta edició.

Parlem amb Romà Francés, veí del Camp de Mirra, municipi que cada any gaudeix de la representació de l’unic teatre de representació històrica del País Valencià i que enguany fa el 775 aniversari.

Mantenim la secció “El poble és savi” dedicada als lamentables incendis i parlem amb els responsables en prevenció d’incendis: Antoni Córdoba, Juan Carlos Terol, Jordi Gutiérrez i Paco Cabezas.

A més a més, comptem amb els habituals col·laboradors: Javier Llopis, Vicent Luna, Rodrigo Paños, Sergi Rodríguez, Àlex Agulló i Teresa Mollà, feminista i activista social.

Comencem a esbossar els traços que tindrà la Fira Modernista, que se celebrarà a setembre i, com a cada edició, dediquem secció a un autor valencià, en aquesta ocasió a Joan Fuster.

Incloem l’horari de cinema d’estiu a Gandia, i vos apropem a les activitats que s’han dut a terme a la ciutat costanera com ara rutes, cultura i música o l’activitat agrària i urbanística.

Per altre costat comptem amb les novetats de la vila d’Ibi que acull aquest estiu a xiquets i xiquetes sahrauís i que també integra l’ocupabilitat de les persones amb diversitat funcional. ¡Podeu fer més amena la quinzena amb els passatemps del racó jocós!

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *