foradia subscriutegrat

L’edició d’Avalem Experiència 2018 conclou a Alcoi

El projecte està impulsat per la Generalitat i subvencionat pel Fons Social Europeu (FSC), amb aquesta iniciativa s'ha contractat a 17 persones majors de 30 anys amb la finalitat de millorar l'ocupabilitat de les persones aturades.

El pla integral d’ocupació i formació Avalem experiència 2018 a Alcoi acaba. Aquesta és una iniciativa del Consell de la Generalitat Valenciana que és finançada pel Fons Social Europeu (FSC). L’objectiu és millorar la situació laboral dels desocupats majors de 30 anys.

Aquest pla subvencionat a Alcoi ha desenvolupat a 2018 dos projectes l’EMCORD i l’EMCORP, destinats a la contractació de persones en situació de desocupació per a la realització d’obres o serveis en la Comunitat Valenciana, l’import total ha sigut de 271.056, 38 euros.

El 2018 s’han contractat desset persones, que han estat treballant en projectes relacionats amb el medi ambient des de desembre de 2018 fins a juny de 2019.

El personal ha desenvolupat set projectes, dos amb l’aplicació de noves tecnologies, altre parell relacionat amb el medi ambient, dos al manteniment de les infraestructures de xarxes i un altre amb la mediació social, és a dir, al manteniment dels carrers i parcs de la ciutat d’Alcoi.

D’altra banda Alcoi ja ha presentat una nova convocatòria del pla Avalem Experiència per a majors de 30 anys i que en aquesta nova edició també serà finançada pel Fons Social Europeu (FSC).

Tot i que està pendent de resolució per part de la Generalitat la nova edició del programa, aquesta nova edició pretén centrar-se en la Smart City i en el medi ambient. A més a més s’espera la resolució de l’altre pla Avalem Joves dirigit a joves menors de 30 anys a l’atur, en aquest darrer cas es busquen joves amb titulació de grau o de formació professional.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *