foradia subscriutegrat

Gandia amb el programa ‘Tots som càncer’

Deu dones que han patit càncer seran les protagonistes del repte, que recolza la ciutat de Gandia i en el que hauran de pujar a la muntanya més alta d'Àfrica.

Gandia ha presentat aquesta setmana el repte ‘Tots som càncer’, que comptarà amb la Regidora Delegada de Sanitat, Liduvina Gil, i l’alpinista professional Salvador Sanchis.

En aquest repte, deu dones que han patit càncer de mama pujaran a la Muntanya Toubkal, la més alta d’Àfrica del Nord de 4.167 metres. El repte començarà el pròxim vint-i-tres de setembre i constarà de tres fases: la primera serà la pujada, després es posarà a la venda un llibre amb la vivència d’aquestes dones i finalment s’exposarà un documental.

Per a finançar el repte es vendran camisetes a quinze euros i estaran disponibles el pròxim dilluns a les farmàcies del centre Històric de Gandia.

Sanchis ha explicat que: “Tot el que es recapte per la venda de samarretes, del llibre i l’entrada al documental, a més de cobrir els gestos del repte, es donarà a l’Associació contra el Càncer”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *