foradia subscriutegrat

La Fundació Cultural Miguel Hernández rep 55.000 euros per a l’organització del certamen literari

La Fundació Cultural ha rebut per part de la Conselleria 55.000 euros per a cobrir les despeses dels premis i certàmens literaris.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha subvencionat amb 55.000 euros el Premi internacional de poesia Miguel Hernández per al finançament de despeses de funcionament i activitats i el premi del certamen literari.

La Fundació Cultual Miguel Hernández desenvolupa activitats de promoció i desenvolupament d’estudis, investigacions i publicacions sobre el poeta d’Oriola en la seua època des d’una perspectiva interdisciplinària. D’altra banda l’organització també porta a terme activitats relacionades amb el coneixement i la difusió de l’obra i la personalitat de l’autor.

A més a més, l’organització es compromet a desenvolupar l’objectiu que fonamenta la concessió de la subvenció, i a justificar les activitats celebrades i les seues despeses. Les dues parts s’han compromés a nomenar a una persona responsable de seguiment de vigilància i el control de l’execució dels compromisos establits en el conveni.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *