foradia subscriutegrat

Gandia avança en el projecte de la I Trobada dels traductors dels Clàssics

Tindrà lloc durant la Setmana Literària d'aquest any, entre octubre-novembre

Gandia continua treballant en el projecte de la I Trobada dels traductors dels Clàssics a qualsevol idioma del món, que tindrà lloc durant la Setmana Literària d’aquest any (octubre-novembre). La finalitat d’aquesta iniciativa és que Gandia, que ja és una referència en l’univers de les lletres valencianes, puga traspassar fronteres i aconseguir la internacionalització de Gandia com a Capital Literària.

Aquesta trobada, anunciada per l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, durant l’última gala de l’entrega dels Premis Literaris, ha estat abordat durant la reunió entre Morant i la directora de l’Institut Ramon Llull, Iolanda Batallé, ja que aquest centre promou la traducció d’obres d’escriptors i escriptores en la nostra llengua a altres idiomes. Es pretén establir acords de col·laboració per dur a terme el projecte.

També han assistit a la reunió el regidor delegat de l’IMAB, José Manuel Prieto; i el director de l’IMAB, Àlvar Garcia. La delegació gandiana ha estat a Barcelona per tractar projectes relacionats amb la literatura, com els Premis Literaris o l’Espai de Creació Literària, a més de mantenir una reunió a la seu del Grup Planeta i participar en la presentació dels Premis Literaris de 2019 celebrada a la llibreria Laie.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *