foradia subscriutegrat

Oliva ‘posa guapes’ les séquies, valls i mànegues del terme municipal

Una comissió de seguiment controla la correcta execució dels treballs de neteja, que es realitzen durant tres mesos

Una comissió de seguiment controla la correcta execució dels treballs de neteja de séquies, valls i mànegues del terme municipal d’Oliva

Els treballs es realitzen durant tres mesos, a càrrec de treballadors contractats per l’Ajuntament a través de subvencions del Ministeri de Treball (SEPE). La vicealcaldessa de l’Ajuntament d’Oliva, Ana Morell, ha informat aquest matí de la creació, per part del govern municipal, d’una comissió de control i seguiment dels treballs de neteja que s’executen a les diferents séquies, valls i mànegues del terme municipal.

Les tasques, a mode de prevenció

Hui en dia ja està acabada la seua totalitat la zona del vall Nou, que presentava un estat lamentable. D’altra banda, en aquest moment es treballa en  la sèquia Mitjana, la manegueta de la platja (depuradora), la manegueta de la Genovesa, el vall de Burguera, el riu d’Alfadalí, lateral del camí de les Marjaletes, i s’han iniciat els treballs també al vall de les Fonts.

Els treballs finalitzaran a finals del mes de setembre, amb la intenció de mantindre nets i lliures de canyars zones de desaigüe natural. En primer lloc es procedeix a desbrossar i posteriorment a eliminar els sediments de dins del llit de séquies i valls.

Cal recordar que aquests treballs es desenvolupen en totes les zones, de forma preventiva, de forma anual a través d’unes subvencions concedides pel Ministeri de Treball per part del SEPE i que en el seu moment va ser sol·licitada per part del Departament d’Ocupació i Empresa.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *