foradia subscriutegrat

Recta final de les obres del cunetó est del polígon Santiago Payá

L’obra té una longitud de gairebé un kilòmetre i, entre el cunetó oest ja finalitzat i l’est, s’han invertit prop de 500.000 euros

L’alcalde, Toni Francés, acompanyat de la regidora d’Urbanisme, Lorena Zamorano, i del regidor d’Empresa, Alberto Belda, han visitat les obres del cunetó est del polígon Santiago Payá, que ja estan molt avançades. Les intervencions realitzades en aquest part de l’àrea industrial solucionaran les filtracions d’aigües pluvials que inundaven les naus de les empreses aquí situades.

Es tracta d’una obra que té un recorregut proper al kilòmetre de longitud i que inclou, a banda de la construcció del cunetó en si, la realització d’un camí paral·lel que anirà impermeabilitzat i ajudarà a recollir les aigües pluvials fins a la conducció. També cal destacar els intensos treballs que estan realitzant-se als diferents talussos, on estan col·locant-se malles protectores per evitar els lliscaments de terra.

Sobre els treballs

L’obra, que va començar a principis d’any, ha estat adjudicada a l’empresa IMESAPI, SA per un valor total de 315.471,35 euros, IVA inclòs, i un termini d’execució de 6 mesos. Els treballs es troben ja molt avançats i s’espera que finalitzen dins del termini del contracte.

A banda d’aquesta intervenció, l’Ajuntament també va realitzar, la passada legislatura, obres de canalització de pluges en la part oest del polígon Santiago Payá, construint el que es coneix pel cunetó oest. Aquelles obres van ser adjudicades a l’empresa ELECNOR, S.A. per un import de 175.128,43 euros, IVA inclòs. Amb les dues obres, tant la del cunetó oest com l’est del polígon Santiago Payá, l’Ajuntament haurà invertit prop de 500.000 euros per a donar solució als problemes d’aigües pluvials que tenien les empreses d’aquesta important àrea industrial de la ciutat.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *