foradia becasivace

Oltra anuncia la constitució d’una taula amb les diputacions per desenvolupar la Llei dels Serveis Socials

La vicepresidenta ha declarat que hi haurà una taula tècnica que ajunte les diputacions provincials, per a complir amb la Llei dels Serveis Socials i d'aquesta manera aplegar a totes les persones, en concret a les més vulnerables.

Mónica Oltra ha anunciat la constitució de la taula tècnica amb les diputacions provincials per al desenvolupament de la llei de Servicis Socials. Oltra i Carlos Mazón han informat sobre la col·laboració entre ambdues institucions en matèria d’inversions socials en municipis de la província.

La vicepresidenta ha insistit en la necessitat de continuar treballant perquè les institucions cooperen i treballen des de la lleialtat, proximitat i amb objectius comuns”. Oltra s’ha mostrat satisfeta i agraïda per la benvinguda i el diàleg de col·laboració que s’hi ha mantés durant la reunió amb Mazón. A més a més la vicepresidenta ha destacat que ja s’hi havia celebrat una reunió prèvia amb les tres diputacions.

D’altra banda la vicepresidenta ha plantejat la necessitat d’un canvi d’infraestructures socials, en què col·laboren els municipis de la província, la Diputació i la Generalitat, que donen resposta “a la necessitat de recursos i servicis de la província.”

Aquesta col·laboració, ha assenyalat Oltra, s’establirà a través de convenis i acords en els quals els municipis donaran els solars o les infraestructures, la Diputació s’encarregarà de finançar el cost de les obres i la Generalitat assumirà la gestió d’aquests. Es tracta, ha puntualitzat, de “tres nivells administratius treballant pel bé comú, que ordene el sistema dels serveis socials a través de la cooperació i la col·laboració”.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *