foradia pressupostparticipatiualcoi

Sonia Pérez, regidora de Festes d’Agres: “Treballar pel meu poble, això és el que em va fer tirar endavant”

La nova regidora de Festes d’Agres, Sonia Pérez, té 27 anys i unes ganes immenses de treballar pel seu poble. “Em veig molt bé. Em fa molta il·lusió treballar des de dins pel meu poble, això és el que em va fer tirar endavant”. Parlem amb ella poc després del seu nomenament, setmanes prèvies a les festes.

La nova regidora de Festes d’Agres, Sonia Pérez, té 27 anys i unes ganes immenses de treballar pel seu poble. “Em veig molt bé. Em fa molta il·lusió treballar des de dins pel meu poble, això és el que em va fer tirar endavant”. Parlem amb ella poc després del seu nomenament, dies previs a les festes.

L’Ajuntament d’Agres continuarà en la seua línia de treball, ara, amb rostres renovats. Serà en mans de Junts per Agres qui, amb tres regidors, com el Partit Popular, va aconseguir el govern municipal gràcies al recolzament de l’únic del PSOE. Un d’ells és precisament el de la jove Sonia Pérez, al front de Festes. Una persona que, com ella mateixa reconeix, sempre ha estat molt vinculada “a la cultura” del seu poble, on viu, des de la presidència del grup de danses, fins la seua participació com a membre en la Unió Musical. Pérez té paraules d’agraïment a la seua predecessora Maria Ángeles Ferri, “tinc el seu recolzament incondicional”. La nova regidora sap que compta amb un “bon equip” que conforma la corporació local, alhora que aplaudeix la tasca de huit anys desenvolupada al poble: “Ha suposat un gran canvi; no obstant, en els últims quatre anys s’ha notat el cansanci d’alguns regidors, calia renovació”.

Pérez ja sap el més important que pot fer per Agres: “Escoltar al veí, és imprescindible”. Amb aquesta idea, encara una nova edició de les festes patronals. Com a aperitiu, està clar, el Pomarock, en la seua setena edició, previst pel dissabte 10 d’agost. “L’Ajuntament contracta a un dels grups del festival, que va nàixer gràcies a l’impuls dels més joves; ‘El último Ke Zierre’ ve subvencionat per la Diputació (…) En aquesta ocasió tornarem a tenir un punt violeta habilitat”, destaca.

Les entrades pel Pomarock 2019 poden adquirir-se pel preu de 8 euros de manera anticipada a la página www.notikumi.com, o bé directament a taquilla, amb un cost de 14 euros. A aquesta iniciativa, s’ha de sumar una altra molt i molt concorreguda: la representació teatral de la Mare de Déu d’Agres, el darrer cap de setmana d’agost. Dos grans esdeveniments per donar la benvinguda a les festes del Pastoret, amb la seua deliciosa ambaixada, que se celebraran del 6 al 9 de setembre.

Font: Marta Gisbert./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *