foradia subscriutegrat

Alcoleja unes festes plenes d’activitats, teatre del reciclatge i el representatiu Cant de l’Aurora

Encara que l'acte religiós més destacat i representatiu és el "Cant de l'Aurora" seguit d'una "xocolatada" per als assistents celebrara en l'alba del dissabte 24 d'agost.

Les festes patronala Alcoleja se celebren en honor a Sant Vicent de Ferrer i a la Verge dels Desemparats. També es realitzen activitats lúdiques com la festa de les disfresses, revetlles i una gran paella en la plaça del poble.

Durant les festes es realitza la processó de Sant Vicent de Ferrer i Verge dels Desemparats o el cant coral en la missa de la Verge. Encara que l’acte religiós més destacat i representatiu és el “Cant de l’Aurora” seguit d’una “xocolatada” per als assistents celebrara en l’alba del dissabte 24 d’agost.

Alcoleja és altre dels pobles que celebra les seues festes en agost i, per tal que pugueu gaudir d’elles, vos adjuntem el programa d’activitats que es desenvoluparan a aquest municipi.

Activitats culturals i Programa de festes

Divendres 16 d’agost

20:00 h.Recuperem una activitat que sempre han fet els xiquets i xiquetes d’Alcoleja amb moltísima il·lusió: els Playbacks!!!! Els xiquets de la escoleta d’estiu han preparat un repertori digne de “Tú sí que vales”, al Patronat, així que tots a animar a la joventut del poble.

Diumenge 18 d’agost

Altre acte que ja s’ha tornat en tradició: les Jornades Esportives que estaràn organitzades per Edu Aznar. Prèviament els xiquets que vulguen participar s’hauran d’inscriure a la llistes que es facilitarà a l’Ajuntament o a través d’Edu . Animeu-se!

Dilluns 19 d’agost

19:00 h. Jornades científiques per a xiquets i no tant xiquets al carrer nou! També organitzades per Edu Aznar (aquest xic es incombustible!).Coronem aquesta jornada adornant els nostres carrers amb guix.

Dimarts 20 d’agost

20:00 h.Vesprà de teatre amb l’obra “Palabras en los bolsillos”de Combinats Teatre, arrimeu-se al Patronat a disfrutar d’aquesta representació que no ens deixarà indiferents.

Dimecres 21 d’agost

07:00 h. XI pujada al camí vell d’Aitana. Coneix el camí i les fonts per les quals van passar i van beure els nostres avantpassats. S’esmorzarà a la Font de l’Arbre i es tornarà al poble.

18:00 h. Gran Partida Pilota Aquesta jornada de trinquet, pilotaris i aficionats està dedicada a José Vicente Mollà, El Tendre.

21.30 h. Sopar de pa i porta a la plaça.

23:00 h. Entrega de premis de les Jornades Esportives, esperem que estiguen tots els participants. Al finalitzar, a causa de l’èxit dels anys passats hi haurá BINGO!

Dijous 22 d’agost

Vespra de festes

12:00 h.Volteig de campanes per a anunciar el començament de les festes.

20:30 h.Vesprada de disfresses. Des del Stop, acompanyats de la banda d’Alcoleja es desfilarà pels carrers del poble. En acabar tots a omplir les panxes amb coca i sangria i així agafar forces per a ballar tota la nit. Agraïm als festers 2018, ja que la coca es obsequi d’ells.

23:30 h. Revetlla a càrrec de la ja coneguda però sempre sorprendent Orquesta Titanic.

Divendres 23 d’agost

Dia de la Nativitat de la Nostra Senyora

10:00 h.Despertà per tots els carrers del poble amb l’ajuda de la banda d’Alcoleja.

12:30 h. Cercavila amb la participació de la corporació municipal i els veïns. A continuació es celebrarà la Santa Missa que serà cantada.

14:00 h.En acabar la Missa: traca, cercavila i picaeta al Patronat amenitzats per la banda de música.

20:00 h.Magnific concert de la Societat Musical Cultural d’Alcoleja al Patronat.

22:00 h.Els festers 2018 ens obsequiaran amb un sopar Popular a la plaça a càrrec de Grupo Riquelme.

00:30 h. Disco-Pirámide per a no deixar de ballar fins a que no pare la música.

Dissabte 24 d’agost

Dia de Sant Vicent Ferrer

6:30 h. Al trenc de l’Alba el cant de l’Aurora. En finalitzar s’oferirà una xocolatada.

12:30 h.Cercavila a càrrec de la SMC d’Alcoleja, amb la participació de les autoritats i els veïns del poble. Seguidament es celebrarà la Santa Missa que serà cantada. En finalitzar, s’entonaran els gojos al nostre Patró.

14:00 h. En acabar la Missa: traca, cercavila i picaeta al patronat amenitzats per la banda de música.

18.30 h. Vesprada medieval per als xiquets, que ningú es quede en casa!

21:00 h.Cercavila amb la participació de la corporació municipal i els veïns del poble. En acabar, començarà la processó en honor a Sant Vicent Ferrer. Per acabar es dispararà una traca de color.

23:30 h. Començarem la nit en música de tots els temps amb un Magnific DUO y per a finalitzar donarem pas al nostre DJ resident: “David DJ”!!! Qui millor per a saber el que ens agrada ballar?

Diumenge 25 d’agost

Dia de la Mare de Deu dels Desamparats

12:30 h.Cercavila a càrrec de la SMC Alcoleja, amb la participació de les autoritats i els veïns del poble (a aquestes altures, queda clar que en Alcoleja ens agraden prou les cercaviles…). Tot seguit, es celebrarà l’ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desemparats i la Santa Missa cantada per l’Orquesta CANTABILE. En finalitzar, s’entonaran els gojos a la nostra Patrona.

14:00 h. En acabar la Missa prepareu els oídos per a la fantàstica mascletà, i en acabar, de nou cercavila i picaeta al Patronat, amenitzats per la banda de música.

18:30 h. Concert a l’esglèsia a càrrec de Cntabile.

21:00 h.Cercavila amb la participació de les autoritats i els veïns del poble. En acabar, començarà la processó en honor a la nostra Patrona. Per acabar es dispararà una traca de color.

23:30 h. Nit de Boleros per als més majors i no tan majors (obsequi dels festers 2018).

Dilluns 26 d’agost

Dia de les paelles

10:00 h.Celebració de la Missa en sufragi dels nostres difunts i, a continuació, visita al cementeri.

11:00 h.Dia per als nostres xiquets. Els més menuts del poble i no tant menuts podràn gaudir tot el matí d’un fantàstic parc acuàtic. Esteu preparats per a deixar-vos caure costera baix per un tobogan gegant?

14:30 h.Paelles. Cercavila amb la participació de tots els cuiners i cuineres per a què lluïsquen les seues paelles, abans de juntar-se tots a la plaça per a menjar-se-les.

17:00h. continuarem disfrutant del parc acuàtic.

Dimarts 27 d’agost

Dia de sensibilització del reciclatge

20:00 h. Teatre del Reciclatge . A continuació, tots ben alliçonats sobre el tema del reciclatje, proposem fer una activitar precisament sobre reciclar: grans i xicotets ens concienciarem i realitzarem una activitat pel poble per a posar en práctica tot el que sabem sobre el reciclatje, al mateix temps que netejem els nostres carrers.

23:00 h. IV Caminada guiada nocturna pels voltants del poble, per a grans i xicotets, des de la plaça, com els altres anys. No oblideu agafar la llanterna i unes bones sabates esportives.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *