lasarga ajualcoipresuparticipa

L’Ajuntament realitza millores a l’edifici protegit del Conservatori de Música i Dansa d’Alcoi

S’aprofiten les vacances escolars per a continuar amb la posada a punt de l’edifici

El Conservatori Elemental de Música i Dansa Juan Cantó d’Alcoi continua millorant les seues instal·lacions. En concret, les millores que es  realitzaran durant el mes d’agost i principis del mes de setembre tenen un import total de prop de 9.000 euros.

«Totes aquestes millores són per potenciar el Conservatori com una oferta educativa de dansa i musical d’alt nivell, referent a les nostres comarques», declara l’edil d’Educació, Alberto Belda.

I afegeix:  «Amb el suport de la direcció del centre, estem lluitant per convertir el Conservatori en un centre de referència, cada vegada més consolidat des que va començar en 1961».

Estracta de reparacions en plaques de marbre, peces del sòl deteriorades, reparacions en parets i en sostres afectats per filtracions d’aigua. Pintar el vestuari, l’aula polivalent, els despatxos, la sala de reunions, les aules i les humitats. En tractar-se d’un edifici protegit, hi ha algunes parets en les quals no es pot actuar. Canviaran portes, s’instal·laran mòduls d’emmagatzemament i mobles. I la reparació de barres de ballet i en els sostres. 

També cal destacar durant aquest any s’han realitzat inversions com la insonorització d’una de les aules de música i dansa. I una segona part de compra d’instruments.

Cal recordar que el Conservatori Municipal en les dues últimes legislatures l’Ajuntament ha treballat constantment per millorar el centre, ampliant les seues especialitats, creant noves borses d’ocupació per a diferents disciplines, comptant amb els alumnes del Conservatori per a múltiples activitats lúdiques, millorant la zona exterior o creant un campus de dansa, entre altres iniciatives.

El Conservatori de Música continua l’augment de la matrícula d’alumnes en més de 200 alumnes. 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *