foradia subscriutegrat

Escola Crescendo: música i sensibilitat

L'Escola Crescendo, que imparteix cursos al Col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer i a La Salle d'Alcoi, despedeix l'any acadèmic amb un vídeo-resum molt complet realitzat per Adrià Sempere

L’Escola Crescendo, cursos de música integrada, ha volgut despedir aquest any acadèmic amb un vídeo realitzat pel tècnic de so Adrià Sempere. El treball, on apareixen els fundadors de l’escola (Jordi Sempere, Joan Aracil i Jorge Alborch), reflexa les diferents disciplines que s’aprenen als cursos; piano, violí, guitarra clàssica, percussió i bateria, entre d’altres.

Hi ha milers de cites que mencionen la importància de la música a qualsevol nivell, i en totes les edats. Segur que coneixeu l’Escola Crescendo que, dirigint-se a diferents públics començant per l’etapa elemental (3-12 anys), passant per l’etapa del desenvolupament (13 anys) i acabant en els adults, ha portat al Col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer i a La Salle d’Alcoi una visió particular de l’anomenat ‘art de les muses’.

L’Escola compleix i any i un parell de mesos. Basant-se en el mètode Suzuki, és a dir, aprendre música des de la infància d’una manera natural, Crescendo parteix d’una idea importantíssima: tots els xiquets i xiquetes tenen talent musical, encara que cadascú tinga un ritme d’aprenentatge diferent. En aquest sentit, és molt important el paper dels pares. L’oferta formativa es centra en dues eines principals: l’oïda i la memòria.

Que disfruteu del vídeo!

Com diu Adrià Sempere, “la música mou muntanyes“. Aquest professional del so és l’artífex del vídeo promocional amb què l’Escola Crescendo ha despedit el curs acadèmic fins l’any vinent.

 

Font: M.Rosella./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *