foradia subscriutegrat

Nou taller d’Autodefensa personal en l’Eduardo Latorre especialment indicat per a dones

Organitzat pel Centre Dona 24 hores itinerant d’Elda en col·laboració amb la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi •

Es tracta d’un taller centrat en la defensa personal amb tècniques no agressives de fàcil execució per a enfrontar-se a situacions quotidianes que puguen sorgir dia a dia i està especialment indicat per a dones.

El dilluns 26 i el dimecres 28 d’agost de 17.30 a 20.00 hores al complex esportiu Eduardo Latorre es realitzarà la segona edició del taller d’Autodefensa Personal Femenina impartit pel psicòleg, integrador social i especialista en arts marcials, Fidel Martínez.

Durant les tres jornades es treballaran exercicis que aporten autoconfiança i seguretat personal desenvolupant tècniques com la intuïció, anticipació i capacitat de reacció.  

L’objectiu és proporcionar a les dones uns coneixements teòrics i pràctics amb la intenció que siguen conscients que poden defensar-se, creant una sèrie de mecanisme que els proporcionen seguretat per a combatre qualsevol acte de violència.

Aranza de Gracia, regidora d’igualtat, explica: «La gran demanda de la primera edició, ens ha demostrat que hi havia molt interés per aquest tema, i amb aquesta segona edició també hem tingut una molt bona resposta».  

Per apuntar-se al taller es pot telefonar al número 965 53 71 00 Ext 2629 o enviar un correu electrònic a HYPERLINK: alicialopez@alcoi.org

El taller que està organitzat pel Centre Dona 24 hores itinerant d’Elda amb la col·laboració de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi és introductori a la defensa personal i pretén trencar la barrera del contacte físic i demostrar a les dones que són una eina per a la seua pròpia seguretat.

La primera edició d’aquest curs es va realitzar a finals de juliol, i donada l’altra demanda de dones interessades, s’ha decidit realitzar una segona edició, de la que queden ja poques places.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *