foradia ivace

El jaciment arqueològic del Salt registra al voltant de 250 persones a la jornada de portes obertes

Els assistents van poder gaudir de les explicacions arqueològiques de Bertila Galván i Cristo Hernández, coordinadors del projecte.

El passat diumenge va haver-hi unes 250 persones que van participar en la jornada de portes obertes al jaciment arqueològic del Salt. Els responsables d’aquest projecte són Bertila Galvàn i Cristo Hernández de la Universitat de la Laguna.

Ells van ser els encarregats d’explicar i ensenyar les singularitats d’aquest assentament paleolític, on els neandertals van viure al voltant de 30.000 anys. A més a més els assistents van participar en els tallers de caça i eines del paleolític.

Aquesta activitat es troba dins de cicle “10 excursions voltant Alcoi i el seu patrimoni històric i arqueològic”, que enguany celebra la sèptima edició i que l’organitzen conjuntament l’Ajuntament d’Alcoi, el Museu Arqueològic Camilo Visedo Moltó i el Centre Alcoià d’Estudis Històrics i Arqueològics.

Cal destacar que hi haurà més rutes com ara la del 29 de setembre, la visita teatralitzada al poblat ibèric d’El Puig; el 27 d’octubre, la ruta per les esglésies històriques d’Alcoi; i el 24 de novembre, a les xemeneies industrials de l’alcoià.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *