foradia subscriutegrat

El 18 de setembre arranca la programació al Teatre Calderón

El primer espectacle serà amb l’Aula de Teatre Universitat d’Alacant i l’obra 'Contra l’amor' per acabar la temporada el 28 de desembre, amb el concert de Nadal de la Unió Musical d’Alcoi

La programació cultural per a l’últim trimestre en el Teatre Calderón ja està disponible. Una temporada amb un total de 25 activitats on destaquen 12 d’elles, musicals o amb un component musical, 6 d’arts escèniques, 4 de dansa i 3 actes socials relacionats amb el 9 d’Octubre i la Presentació de Càrrecs Festers.

El primer espectacle serà el 18 de setembre amb l’Aula de Teatre Universitat d’Alacant i l’obra ‘Contra l’amor’ per acabar la temporada el 28 de desembre, amb el concert de Nadal de la Unió Musical d’Alcoi. Com sempre, les entrades es poden adquirir en www.ticketalcoi.com o la taquilla del Teatre Calderón, de dimecres a divendres, d’11.30 a 13.30 hores i de 18 a 20 hores; dissabtes, d’11.30 a 13.30 hores, i sempre una hora i mitja abans dels espectacles, en qualsevol dia de la setmana.

Altres cites destacades

Dins de la programació prevista per octubre, novembre i desembre, sumant-se a les propostes més locals, cal destacar ‘El llac del cignes’, del Ballet Nacional Rus, pel diumenge 10 de novembre. Abans, ‘El rey león’, pel 28 i 29 de setembre, juntament amb el ballet alcoià de Noel Barroso. Molta música també aquella que s’escoltarà als escenaris del Calderón, subratllant l’espectacle de tango previst pel 22 de novembre. La hermandad de los Celtas portarà, el 30 del mateix mes, a Carlos Núñez. Més noms propis? Lucas Escobedo i Teatre Escalante, La Traviata, concert de Els Jóvens, Rafael Álvarez El Brujo, amb ‘El Lazarillo de Tormes’, imprescindible.


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *